Vad vi gör

Vad vi gör

Med hjälp av Sporrongs kundunika metallprodukter ges kunderna en möjlighet att stärka identiteten och marknadsföra sitt företag eller sina produkter, belöna en insats eller helt enkelt visa uppskattning för prestationer som är gjorda.

Inom Sportsegmentet levererar Sporrong allt från bragdguldet till barnens vasalopp och har Nordens bredaste sortiment av plaketter, pokaler, märken och medaljer. Beställ direkt i våran webbshop www.sporrongshop.se

Sporrong är den ledande tillverkaren av högkvalitativa uniformsaccessoarer för alla uniformsanvändare såsom polis, försvar, tull, rederier och flygbolag etc. Märken, knappar och emblem är en viktig del för alla uniformsanvändare. Sporrong tillverkar stora delar av den personliga utrustningen för uniformsanvändare.

Genom att montera ett emblem på en produkt så hjälper vi våra kunder att höja kvalitetskänslan och statusen på sina produkter. Vi kallar det Brand Sign.

Klicka här för att se kundcase

Uniformsaccessoarer

Sporrong är den ledande tillverkaren av högkvalitativa uniformsaccessoarer.

Identitet & uppskattning

Belöna en insats eller visa uppskattning för prestationer som är gjorda.

Brand Sign

Höjer kvalitetskänslan och status på dina produkter.

Sport

Sporrong levererar allt från bragdguldet till Barnens Vasalopp. Beställ sportpriser direkt i våran webbshop www.sporrongshop.se